Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen

Ingen kan jämföra sig med dig då du är så himla god
För häromdagen räddade du åter igen hela våran jord
från ett fruktansvärt hot
Och hur du nu lyckades med det vet jag inte
Inte mer än att du kom tillbaka med hela ansiktet
fullt med sot
Men jag frågar inte då det inte finns någon som dig
En förtjusande tjej med skinn på näsan som har
slagit rot här i kalla nord
Och vi är så tacksamma
Så hos oss alla här kommer du för alltid att vara
välkommen in
Välkommen ombord
Höra till familjen...

Ingen
Ingen kan jämföra sig med dig!

Ken Cassel
5/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-05 18:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark text med fin symbolik
2016-04-06

  Ninananonia VIP
Härlig :)
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel