Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det känns som ansiktets sista anhalt under daggmasken...

... innan det hamnar i stilla havet

hon som halva växer så det knakar ovanför moln av sin egen densitet där solskenets reflektion i vänster iris berättar om vad som var övergående på väg upp

hon lämnade en halva bland allt det andra
blottar jordiga ben, sju droppar blodiga som räknas i regel av höger hand
ett helt hjärtas försök svaras med ett ensamt rött finger riktat mot munnen och molnen

det är tyst tills ljud tar slut och fötterna tappar fäste
inga vågor behöver väcka, vi är vakna, hon och jag




Fri vers av Munira
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-05 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Munira
Munira