Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att kapitulera

hårt hållande rädslans hand
ska jag dyka i den mörka brunnen
märka när vi bryter ytan
och tiden kröks att
magin är mäktig
allt är märkligt
så vi skrattar
så att även rädslans axlar sjunker
våra ögon möts och jag säger
jag vill alltid vara din vän

singlande ner genom mörkret tills
källans ljus pånyttföder
ensam springer jag igen i cirklar
bländad runt brunnen




Fri vers av Munira
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Munira
Munira