Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sönderfall

orden är osagda
hjärtats puls rusar ur bröstet
radierar en våg som bedövar

berövad egen utstrålning
istället inlemmad med ytliga andetag
där strömmar stavar tystnaden

arytmiska villkor kortsluter
kroppen slocknad av försummelser
samlivets takthållning aldrig någonsin nådd




Fri vers av Munira
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Munira
Munira