Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molok

svärmaren tappade månen
tillintetgjord
kreerade skärvor punkterade lungorna

sista obrukade andetagets glimrande kondens hängde kvar i luften
ovanför den blodlösa

ur bleka rämnan reste sig en rå orm
fyra tungspetsar strök sitt nya grova skinn bildande gnistor
som en omättlig
som ständigt söker glödande förödelse




Fri vers av Munira
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 18:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Molok var en avgud till vilken man offrade barn, som gick genom eld.
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Munira
Munira