Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårkänslor

 

dina lockar leker mjukt nuddar vid min hud

 ryser av välbehag

 

dina ögon ler skälmskt        glittrar förföriskt och ömt

 

vingarna i dess språng               väcker  l u s t och l ä n g t a n

 

spinner livet i detta nu           vi har lekt leken förut, jag vet

 

ivrar mina händer           in i dina                      i värmen av liv 

flätas samman i växelverkan av givande 

åtrå blixtrar till och sänder varma vågor neröver låret och skötet

 

måne  möter  sol

natt  möter  dagring

 

årstid lämnar och återföds

 i vår




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 313 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-04-05 22:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sköna vårkänslor...vackert...
2016-04-09

  louisegirl
Sensuella vackra vårkänslor, i fint flöde
2016-04-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Sensibel Varm Ljus

Bra
2016-04-08

  mike irow
vackrare och vackrare--
känslor i dess strävhet
återfår dess stillhet
i en ny form...
2016-04-07

  Fem hjärtan VIP
Vacker dikt i en härlig och unik form! Gillar!
2016-04-07

    Dan Myrbeck
Fint om vårkänslor.
2016-04-06

  Henning Hson
Välskrivet och bra. Får känslan av att den passar Melissa Horn med hennes mjuka röst. Nynnar på hennes -Jag saknar dig mindre och mindre när jag läser din text.
Tummen upp!

2016-04-06

  Lena Själsöga Keijser
läser dig
samtidigt hör jag fåglar svirra
leka
syns regn skingras
en porlande dag
en porlande
sjungande bild skriver du
2016-04-06

    ej medlem längre
En vacker dikt med ett spännande mönster.
2016-04-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella vårkänslor i originell och spännande tappning, tecknar din poetpenna.
2016-04-06

  M.A.J.R
Härliga vårkänslor indeed! Skrift formen är unikt iallafall för mig, fint! Bra Gisela!
2016-04-06

  ULJO
Sköna känslor du förmedlar när våren gör sitt intrång. Fint förpackat
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell