Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista andetag...

Tårar bara faller ner

kan inte stoppa dom

förstår inte varför tårarna

inte slutar falla

hör ett tomt sus inom mig

det är tyst som i graven

enda ljud som hörs är

mina sista andetag...




Fri vers av Morgan
Läst 611 gånger
Publicerad 2006-05-03 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan