Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru måne

 


Fru måne talar i skyn

Om leda

Om lesshet

Att göra

samma resa


Fru måne

Blänger och brinner

Och påminner

Ger hopp

Och lovar

att vintern är slut

 


Stark som en fura

öppnar jag dörren mot våren

där varje dammkorn

på sopad gata

Och varje regndroppe

som faller

blir till silverslantar

i mina fickor

 

 




Fri vers av PkA
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-05 23:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mångudinnan har talat, fint
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA