Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvarsmekanismer

Som en försvarsmekanism förtränger
jag bort allt de onda
stoppar undan onda tankar, onda händelser, onda känslor
Gömmer de jag inte vill komma ihåg
För varför skulle jag vilja leta efter onda tomma föremål
Om jag bara håller kvar lyckans falska ansikte i mitt medvetna lite längre
Med ansträngning klänger jag mig kvar.




Övriga genrer av Reboox
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-06 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reboox
Reboox