Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själstankar

Mitt hjärta vill ej sluta bulta
Min själ vill ej förmultna
En dag kommer jag ligga där under jord
Och mitt liv blivit förgjord
När livsggnistan svackar för en stund
Jag drunknar trots jag står på avgrund
Ytligt men ändå djupt
Glatt men ändå bittert
Jag tänker tillbaks till dessa fnittret
Jag en gång förträngt.
Oj så befängt.




Bunden vers (Rim) av Reboox
Läst 252 gånger
Publicerad 2016-04-06 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reboox
Reboox