Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytligt djup

" Djupsinniga tankar som förbli lättsinniga och ytliga, drunknar i ytlighet, för det är endast i min ensamhet jag förs in på djupet. Jag tror de djupa inte kommer fram i bekantskapens kretsar, för det är svårt att snudda vid meningarna, dem suddas ut i de medvetna innan dem ens hinns sägas, för jag kanske är en i grund och botten en ytlig och lätt varelse. Jag kanske bara inte vågar gå in på djupet på riktigt"




Fri vers av Reboox
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-15 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reboox
Reboox