Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsrim

Nu har snart de gamla året kastat sitt sista öga på oss
De blickar bakåt och försvinner i ett vidunder av minnen
Minnen som fångar alla våra sinnen
In i det sista det bristar
Med tunga händer , vrista
in det sista verserna av min dikt
Mycket har hänt och dagar har gått
Nya minnen och nya bekanta man fått
Men än är det ej slut
vi har ju ändå kvar ett glas champange eller två
som vi sväljer hårt innan vårar kroppar stupar och vi säger hejdå.
Och hej där nya året jag hade glömt bort dig,
jag bara begravt mig i gamla saker som virar bort mig




Bunden vers (Rim) av Reboox
Läst 1296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-30 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reboox
Reboox