Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedan 1400 talet har kapitalismens ständiga revolution förändrat människor och samhälle. Avskrapet har blivit deprimerade och fallit ur ekorrhjulet.


mitt i revolutionen

under 600 år
har vi vant oss
till ständig förändring

bojorna har
visserligen
bytts ut

mot en löplina
för det var billigare
men vi tvingas

likväl att följa
girigbukarnas
minsta nyck

applåderade av
jubelidioter
och flinande mäklare

Vi måste säga nej!
det räcker!




Fri vers av Bengt VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-06 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP