Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig dator?

 

Jag blir galen av ilska
slår den med en piska
Dumma dumma dator
du är inte min diktator

 

Du ska göra som jag vill
inte stå still och flyga vilt
Om du har fabrikationsfel
blir jag din bödel




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-06 17:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns igen, man tar för givet att allt ska funka, annars blir man arg...
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP