Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå himmel och skuggor i sagan

Blå himmel och skuggor i sagan
Din närvaro inbringar lust i min svala kropp
Ljuvlig sång från trädkronor väcker sakta våren till liv
Ditt tydliga kroppsspråk lockar min fantasi
Min hand på din mjuka kind
Min mun mot dina mjuka läppar
Väcka upp morgonen tillsammans med dig
Dina vackra ögon som slukar min lust
Vill ha dagen med dig
Tydliga tecken på kärlek i naturen
Vårens doft blir till kärlek
Hand i hand bara du och jag
Älska med dig passionerat
Älska med dig hårt
Precis som du vill
Vill ha smaken av dig
Vi ska komma som en explosion
Njuta av närhetens värme
Viska i ditt öra det du helst vill höra




Fri vers av Henning Hson
Läst 472 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-06 17:22



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Duns...!
Vilken härlig vårfylld kärleksdikt med all dess behörigheter..vällust vi får ta del av,skönheten i text,lustfyllt och känslofylld dikt! Härligt med kärleken och våren spirar..

Såå njutvackert skrivet.Tack!
2016-04-10

  Valkyria-Fatale
Vackert skildrad text om lust och åtrå. En sinnlig vårpromenad, där passionen utmärker sig. Känner längtan, trängtan och kärlek.
2016-04-10

    ej medlem längre
Vacker text med erotisk underton!
2016-04-08

    Bo Malte
himmlen är blå tack vare hbk...
2016-04-08

  StinaJ VIP
Vackra erotiska toner
2016-04-07

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2016-04-07

  Ninananonia VIP
Vacker är din text blå himmel...
2016-04-06

  lillstrumpa
Well Done! Well Done! :)
2016-04-06

    ej medlem längre
När kärleken är som bäst.
Ljuvligt skrivet.
2016-04-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella, passionerade toner ljuder vackert i din fina text.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson