Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör ont

 

 

 

det gör så ont

för många obesvarade frågar

avvisad

nu även av mig själv

 

när det gör så himla ont

inser jag att

jag börjar tappa all 

känsla  för smärtan 

 

mitt hjärta går sönder igen

i tusen bitar

smärtan fördubblas  när jag erkänner att

det gör verkligen ont

att låtsas

att jag inte känner något

att låtsas  

och inte visa kärleken 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mirreh VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-06 23:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör
2016-04-21

  bumerang
Det gör ont att läsa din dikt.
Den smärtan går lätt (visserligen
utan Jämförelse eftersom det är omöjligt) att känna Igen.
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP