Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande klot

Glödande klot
vilar på trädens axlar
men ingen eld, inte ens en låga
ty elden har kommit för långt
för att starta en gnista i livet
den en gång startade




Fri vers av Sjoholm
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-06 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm