Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack min vän


Ikon

 

Hon bär vattenfallet

över sina axlar

 

genom dagens dalar

och nattens djup

 

med solen

flätad i sitt hår

 

och månen som ett smycke

runt sin bara hals




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-06 23:18



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En mycket vacker dikt
om kärleken
2016-04-07

  Änglaögon
Gillas!
2016-04-07

  Elaine.S VIP
En fin, stark hyllning.
2016-04-07

    ej medlem längre
Fin hyllning
2016-04-07

  Ninananonia VIP
Fint :)
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP