Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solpuffen! Bästa knuffen!

Godmorgon, fågel lilla
och klosterliljan som
har slagit ut
ja allt som ler och blommar
när morgontrött
gör sin debut!

Och kära sol du lyser
kärleksvarmt du hälsar mig
du aldrig nå´sin glömmer
din väckarknäpp på mig!
Din stråle miltas sträcker
som plussar på min dag
ger energi som räcker
för mina nya tag!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-07 09:06



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej Tack*
Ja Sol vill vi Alla Njuta av*
Strålande*Glädje*varje*Dag*Kram
2016-04-15

  Ezmeralda VIP
Fint ext, jag blev både glad och varm.
2016-04-08

    Dan Myrbeck
Fina hyllningar!
2016-04-08

  ULJO
En glad och trevlig text. Tycker om
2016-04-07

  Solstrale VIP
Du glada sprudlande människa så bra du får till det! Lyckan att finna, att vinna just din betraktande nedtecknade idé ! Det lyser snyggt! Här på poeter.se... Tack!
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt