Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målat tidig morgon den 3/4 2016


Älvorna dansar in våren

Mellan natt och dag
dansar
de osynliga in det
nya livet

Det kalla förvandlas
Kanterna slipas ner
Värmen tränger
igenom

Livet återvänder
från död till liv

En ny början




Fri vers av WyS VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-07 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, positivt och vackert i tanke och bild.
2016-04-17

  louisegirl
Jättefint i text och bild
2016-04-08

    ej medlem längre
Ja nog dansar de allt, livar upp, som din vackra målning."Kanterna slipas ner", ord som säger så mycket.
2016-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
Underbar bild, så bra du målar.
2016-04-07

  M:tin
Fint!!!!!!
2016-04-07

  Henning Hson
Gillar din text!
2016-04-07

  Alysse VIP
Underbar text och mjuk och varm bild till.
Tycker mycket om diktens rubrik
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP