Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de mjuka orden

 

de mjuka orden         smeker och stöttar

 känslorna vilande på  bärstolar        vi lyfter

 

de mjuka orden vi minns i svåra stunder som kom i rättan tid

just när vi behövde höra dem

växer in i medvetandet

skapar en trädgård av ljusa minnen:

 

ett  förlåt  vi väntat på

 

du är min allra käraste vän

 

ä l s k a d är du allt

 

du får välja först

 

det är glömt: tänker aldrig mer på det

 

det är klart att jag väntade på dig

 

ord som får oss att tro och hoppas

 väcker leenden och värme

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Gisela Nordell
Läst 348 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-07 23:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart slut på din fina dikt...du får ett leende av mig...
2016-04-09

  ULJO
Mjuka ord, behagliga att läsa
2016-04-09

    Dan Myrbeck
Ordbruk är som jordbruk,
båda kan skapa en trädgård
av ljusa minnen.

2016-04-08

  Henning Hson
En bildrik och fin text.
"skapar en trädgård av ljusa minnen" gillar jag och blir förmodligen vacker när den blir klar :)

2016-04-08

    ej medlem längre
Orden smeker sig in i själ och hjärta.
2016-04-08

  Fem hjärtan VIP
Mycket kärlek i dina vackra rader!
2016-04-08

  Bibbi VIP
Ljuvliga ord.
2016-04-08

  mike irow
sensuell--- romantisk... vacker!!!!
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell