Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta fåret


Det känns väldigt ofta.

Som om att jag inte tillhör den här världen.

Med mina många märkligt starka egenskaper.

Med mina märkliga tankar.

Med min eftertänksamhet.

Med min etik och moral.

Och min pålästhet.

Och min intellektualitet.

Och min vinnarskalle.


Tydligen finns det ingen plats i livet.

För starka människor.

Och.

Jag hävdar definitivt inte att jag kan allt.

Skulle jag hävda detta så är jag korkad.

Otroligt korkad!

För jag lär mig av livet varje dag.

Det svart fåret lär sig hela tiden.

Även om ni inte tror detta!

Oavsett vilket.

Så känner jag alltid.

Att jag inte tillhör denna värld.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-08 20:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En liten om än klen tröst, jag känner så själv ibland, då låtsas jag att jag har semester och bara softar fram... Struntar i allt det känsliga om att känna mig som familjens svarta får! Bra tecknat och lite sorgligt! Kram! Kände du behövde en...
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP