Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tafs och skit har man hört om men aldrig upplevt hoppas det förblir så


att råka klå upp en skitstövel

vadå?

du bara "råkade" ?
jaha
du råkade alltså

jag ska säga dig
att om du bara "råååkar" igen

så får du önska
att vi aldrig har råkats




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 467 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-08 21:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja det har man varit med om..
2016-04-13

  Petter Wingren
Bra ordlek
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande