Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och tänka på bara

Inget vackert yttre utan en god hållning
Och det gäller både män som kvinnor
För att kunna bli riktigt vacker måste man ha
ett sjyst kroppsspråk också
Kunna uppföra sig
Annars är det lätt att det vackra bara blir
riktigt fult istället
Dubbelt så fult
Inte så tilldragande många gånger
Kom och tänka på bara!

Ken Cassel
9/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-09 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel