Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You were always on my mind

jag var någons dotter en gång
någon som spejade i fönstret
kalla vinterkvällar
som bar stenar i sitt bröst
framtidsstenar
inattstenar
försummelsestenar
pengastenar
hon är ett svårfångat minne nu
en doft av solskyddskräm
på varma huden
oljerock, You were always on my mind
och för henne är jag lika förlorad




Fri vers av 99knivesinside
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-09 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, vemodsfylld dikt som rör vid mitt hjärta.
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside