Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Algoritmer


Emergenser i koranen och bibeln.

Andragrads ekvationer.

Att kunna citera paragrafer i avancerad entreprenadjuridik.

Svetsfogar från bostadsplattformar utanför Lysekil.

Innan de åkte till Nordsjön.

Pneumatiska rör jag själv drog över motorrummet.

Innan jag slog huvudet i trappan på båten i Skandiahamnen.

På containerbåten Corrigan.
Som var en av världens största då.

Ångrören som levde sitt eget liv i Uppsala på Pharmacica.

Och när vi inte fick äta hamburgarna i restaurangen i Dubai.

För att det var ramadan.

Innan jag köpte riktigt guld till fru.

När jag körde min bror till psyket.

När han ringde mig och såg tomtar i gardinerna.

Efter att han hade supit riktigt hårt.

Som finnar gör ibland.

När vi testade min kompis revolver i Lahti.

När jag på en F1 resa,
och talade med ingenjörerna från Honda stallet i Budapest.
I hotellbaren.
Och de sade " Honda will fly next year!"

Och om Angelas cancer.

Och om kriminalkommissarier,
som ville att jag slå honom för hans skull också.

När hon hade bedragit mig med en pundare.

Jag höll mitt löfte.

Och slog honom sönder och samman.

De fick slänga soffan.

För att det var så mycket blod överallt.

När jag knäckte hans fega näsa.

Frågan är.

Hur mycket hjälper detta mig just nu?

När jag har ångest?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2016-04-09 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP