Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnvind

 

Tänd inga lanternor för mig.

 

Gnistorna härdar inte ut

i universums mörker.

 

Vår kärlek är irrbloss

i natten.

 

En dansande rörelse av ljus.

 

Själar bestående av

lika mycket gott som ont.

 

En explosion

av magnetisk energi.

 

Med en doft av metall och jord.

 

Två poler

långt bort ifrån varandra.

 

Så tänd inga lanternor för mig.

 

Vi är bara

en fantasibild som bedrar.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-04-09 18:30



Bookmark and Share


    Bo Malte
lysande....
2016-07-06

  Mike
Sorgsna bilder målas upp. Det är vackert och vemodigt. Det är så otroligt bildrikt. Varje rad är nästan som en egen historia men tillsammans blir det en av de starkaste dikterna jag läst på länge.
2016-04-12

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-10

  mike irow
tycker om skarpt!!!
2016-04-10

  Ingrid Trolle
En vacker dikt
med starkt berörande
bilder
2016-04-09

  ULJO
Berörande starkt
2016-04-09

    Birgersdotter VIP
Stark text.
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP