Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut

Du måste gå
Det är inte över än
- därför måste du gå

Varför avsluta något fint, säger du
Varför mata något skadligt, säger jag

Inget är perfekt, du är oresonlig
Inget med det här, är perfekt

Det kan bli
Nu är du oresonlig

Jag försöker i alla fall
Men du har inte försökt

Skyll inte det här på mig
Det gör jag inte

Det var aldrig rätt




Fri vers av Sjoholm
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-10 12:26



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bättre ett avslut i tid än ett långdraget sådant.
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm