Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besök i dag

min festmö var hos mej på besök i dag jag känner mej så glad 

men en tim går så j.... fort men vi hann krama om varandra och 

 

dansa tango med våra tungor till tyst music i våra öron det kallas 

straff lindring att få leva i en timme och vara älskad och älska någon 

 

som står en nära det är så vackert och minnesvärt tack för att du finns 

i mitt liv cilla jag behöver dej i varje sekund och andetag i mitt liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-10 13:49



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Vacker är kärleken!
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten