Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag frias det.

En dag frias det
Frågan är bara när
Medans jag väntar
Och kämpar
Är jag i en värld som är verklig för mig
Under tiden passerar verkligheten förbi
Och inget är sig likt förutom
de som sker
Varje dag
Är en kamp för mig
Och vissa dagar
Är lättare än andra
Men när jag väl är där
Är det ingen
Förutom jag
som kan ta mig därifrån
Inte alltid jag lyckas
Att ta mig därifrån
Det kan ta en eller flera dagar
Innan jag ser
Och när jag väl har förstått
Har jag reflekterat och undrat
Reflektera, reflektera för vem,
jo, reflektera för mig,
arg och ilsken som något gör ont,
svider och kryper sig upp,
en andning ojämn som två motsatta sapiens,
men reflektera, jag ska inte för dig och dem,
utan för mig så lugnet tar plats och det mörka flytande försvinner,
en egen kärlek av harmoni och lugn,
tar jag mig dit
eller är jag kvar i det som är min verklighet.




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-10 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flordeoro