Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dödgrävares hjärta ömmar

Jag hör hur han hamrar vareviga dag,
hur han slår med taktfasta dödgrävarslag,
och han vänder sig bort ifrån solen
och säger "mitt herrskap, I skolen
icke se när jag bygger en dams sakrofag."




Bunden vers (Rim) av Ellika
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-10 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellika
Ellika