Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kraft


Nu gäller det att reparera
inte förstöra mera
I det läget har man bara ett val
att steg för steg ta för sig med hjälp av livets kraft

kärleken




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-11 14:42



Bookmark and Share


  walborg
Den enda överlevnaden
2016-04-11

  aol
Så är sanningen, gillas,
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP