Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hasselns halsband

 

Trär hasselns hängen

över spindelns daggtråd

 

lyfter vårens halsband

över din nacke, din hals

 

känner din doft

och anar kvällen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-11 22:20



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vek och fin stämning, extra plus för daggtråden, den är superb
2016-04-18

  Inkarasilas
Du smyckar naturen i vårskrud och det är fullkomligt ljuvligt hur bilder blir doft
2016-04-18

  Elaine.S VIP
Glömde nämna att jag verkligen gillar titeln:)
2016-04-13

  Elaine.S VIP
Sensuell, med vårens alla trevande känslor i centrum. Tänk vilken ynnest att få uppleva detta varje år...
2016-04-13

    ej medlem längre
En dikt fylld av en mycket ljuv stämning. Gillas mycket!
2016-04-12

    ej medlem längre
Känner din doft och anar kvällen ...
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP