Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undantagen är osynliga

 

Modern filosofi

är att se sig själv som fin

Modern demokrati

är att se andra som svin




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-12 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det borde vara tvärtom, det är av folket de fått förtroende till sina höga befattningar. Det är för sitt folks och sitt lands bästa de är satta att jobba, allt annat är svek och lögn.
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP