Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilar ömt

 

famnar lyckan

lite på avstånd

 

spirande

igenkännande

sökande

 

trevar undan melankolín

söker prismor att luta mig i

 

i dina spår  

vill längtan bo

 

i tilltro

vilar jag ömt

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 365 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-13 00:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...vackert...
2016-04-16

  mike irow
melankoliskt...vackert...tack
2016-04-15

  Henning Hson
Gillar verkligen dina rader!
2016-04-14

    Dan Myrbeck
Mycket finstämd
och vacker poesi!

Ovanligt med ett lite försiktigt sökande, oftast är det mera pang på!
2016-04-13

    Max Poisé
Mmm, som sammet smeker dina ord mitt sinne...
2016-04-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Mjuka lugna ord vilar i känslig dikt om längtan.
2016-04-13

  Ninananonia VIP
Vackert är denna vila ..
2016-04-13

  thyra
Vackra längtansord. Fint!
2016-04-13

  ULJO
Fint förmedlade rader
2016-04-13

  Fem hjärtan VIP
Så mjuka och poetiska är dina rader.. Mästerligt!
2016-04-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra rytm & känsla denna gång obrutet flöde..... Douze points' - Félicitations !
2016-04-13

  DominiQueen
Så fint och mjukt, och ett fokus på ett lite onyttjat ord i min språkrymd: "tilltro".
Vackert förmedlat. Tack Gisela.

DominiQue
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell