Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAKTEN, den reella

Naturen ansåg sig oövervinnerlig.
Men det gyllne snubbelsnöret
försåtligt lagt av Mamon,
såg den inte i sin allt vildare flykt
undan hjärntvättade Guldsökare,
till gömslet bortom
ökande ökens förtorkade källa

snubblande föll den död ner
i mänsklighetens växande törst.




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-13 17:19



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En sann beskrivning
av vår jords situation
skapad av girigheten.
Väl skaldat!
2016-04-14

  Öknens Ros VIP
människans rovdrift skapar stora sår i naturen
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same