Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egna ansvaret

Det går inte att vara kloak

för andras skit

Var och en måste växa upp

vara vuxen

och ha klarat av sin pott-träning




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-14 11:57



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bra skriftat !
2016-04-14

  M.Eta
Roligt, helt rätt!
2016-04-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP