Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koma

Stopp stanna
Gå inte mot ljuset vad du än gör
För det är då som du dör
Stanna då hellre kvar i mörkret ett tag till
som det sig bör
för tänk på dina nära och kära
Din familj
De som kommer att sakna dig när du inte
längre är dära
Så stanna kvar i mörkret ett tag till så väcker vi
upp dig om en stund
Så istället för ljuset kan du ju alltid i drömmarna
gå och hälsa på John Blund
Ja, han lär bara bli glad över att få lite sällskap
innan vi väcker upp dig lite lugnt
Så vad du än gör
Gå inte mot ljuset för det är en fälla som gör
att du dör
Och det vill du väl ändå inte?!

Koma!

Ken Cassel
14/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-14 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel