Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndomens gunga

 

gungar dig

i barndomens gunga

 

högre och högre

mot det blå,

det fria

oändliga

 

du skrattar 

lycklig

 

släpper taget

och flyger

som Pan

 

rundar universum

landar i alla himlar

 

återvänder i ett

leende

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 301 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-04-15 00:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tycker mycket om din text - den lyfter
2016-04-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog en runda man borde ta lite oftare...känns så gott...
2016-04-16

  mike irow
en av underbaraste
jag läst på länge
ständigt i vakt
av överraskning
inför sin kos
av sina fåglar
...passage fram till mitt djup
till min darrande natt
där vi störtar i samma sluttning
2016-04-15

  Chawa VIP
Lekande, såsom själva livet alltid borde vara!
2016-04-15

    Dan Myrbeck
Härligt!
2016-04-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Livslust gungar högt och fritt i din fina dikt.
2016-04-15

  Ninananonia VIP
Härlig dikt .. i barndomens gunga ...
2016-04-15

    ej medlem längre
Kärleksfullt och innerligt gungar dina ord.
2016-04-15

    Max Poisé
Här gör du det. Fångar , berättar och känslorna spritter över allt överallt.
Mycket bra! Den går till samlingen!
2016-04-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Karlsson på taket här på Olympiastadion i Helsingfors 1952 i ett parallellt Universum hälsar, hälsar tillbaka och gungar gungar rundar universum och landar i alla världar absolut samtidigt med dig.
2016-04-15

  Bibbi VIP
Så upplyftande.
2016-04-15

  Jakob Drakros
Jag bara gillar den :-)
Skönt fångad.
2016-04-15

  DominiQueen
Ååååå GUNGA MIG!!!!

Älskar känslan i detta..
Wow.
Gunga mig hem...
Till min Mamma :-)

Å så fint. Bokmärker...
Tack

DominiQue
2016-04-15

  ULJO
Härliga minnen från barndomens ysterlek
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell