Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nasta tulla Helsikin


Hannah och Helsinki


Helsinki!

Nasta kun sä olet siellä.

Minun Kuningatar.

Lennän helposti yli.

Ja tavan ketään.

Koska en pelkää!

Minä en säästää hinnasta riippumatta


Isä




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-04-16 01:17



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Jag läste din rubrik där du använde ett svenskt ord "och" sedan var allt på finska! Vill du nå ut med dig poesi på en svensk poetsajt till en bredare publik. Borde du då skriva på ett så ovanligt språk.
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP