Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

397.Det är...

... människans natur att sjunka i det
emotionella flödet av svunna dagar ,
och jag ser fram emot när
/ notera ! /National ! Museum öppnas .

I National Museum där andas jag in framför tavlan
"Segern vid Narva" av konstnären Gustaf Cederström
inte på grund av att Kung Karl XII erövrade andra länder
men själva förmågan att sätta avtryck i historien
och upphöja egna landets flagga!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-16 11:44



Bookmark and Share


  aol
Gillas känner likadant
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP