Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän i natten

 

Jag är din vän i natten
en röst som skänker kraft 

Ger puls i alla hjärtslag
för blod som sprids likt saft

 

Som strömmarna i älven
Som forsen i en flod

Där stenarna gör hinder
Och björken blir ditt lod

 

Där ruttnar svampen stilla
fast fisken släpper rom

En räddning om du lyssnar
min röst som ropar kom

 

Nu månen går till vila
Snart ugglans lockrop stör

Jag är din vän i natten
som allt och inget hör




Bunden vers (Rim) av häxängel
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-10 09:57



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat med så vackra rim.
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

häxängel