Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

80tals barn





i förorten växte jag upp
med en rå arbetarklass uppfostran
när valfriheten var ett nytt slagord

klassresan var det som var viktig
fixade du den inte
så var du en fet loser

en andra klassens medborgare
de som hamnade i hyresrätten
festa upp andras skattepengar




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-16 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N