Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när makt och opinion sammansmälts i en juridisk religion

när visonernas gap
sväljer den segaste
smålänning å struktur
får man hoppas
hen hostar upp
alltihooppa

så vi kan bygga upp på nytt




Fri vers av Bengt VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-16 15:38



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Änn får la håppas dä.
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP