Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental semester

Jorden tar ett varv, jag tar två
Alltid ett steg före, varför är det så?
Vinden viskar vänster, tänker efter ett slag
Är det ett knep ett trick, det gäller å vara kvick
Kvick i sinnet, kvick i kroppen
Genomskådar allt, livet är verkligen toppen
Herren på täppan, har stått här länge
Jag undrar dock
Vad händer om man slutar?
Eller iaf tar en paus?
Jag åker på mental semester, för livet är för kaos
Förtidspension? Vet inte om det finns, men jag tar det ändå
Vad händer om man slutar
Vad händer om man kör på

Jag skrattar åt min olycka, tro mig, det skulle du med
Om sannolikheten är 0 till tre, så kommer det ske
Den som får stå, den som missar bussen och får gå
Inget allvarligt, livet är väl bara utformat så

Men vad händer om man slutar, kanske inget alls
Jorden tar ett varv
Jag tar ett halvt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sjoholm
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-17 00:06



Bookmark and Share


  Robin V
Riktigt bra!
2016-04-17

    samole
Vilken fin dikt!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm