Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du

Så vacker du är, moder av mina drömmars dröm

Ett perfekt mästerverk i varje söm

Vid dig hittar jag lyckan var kväll

Jag färdas på en glittrande våg genom livets svåra snår

Delar en ängsdans bara vi två kring åkrarnas råg

Du vädjar med ögonvråns tår

Du vet att jag inte vill gå

Tiden är disponerad och förbrukad

För mig tindrar du ändå som stjärnor där högst

För mitt hjärtas väl som ett levande ljus

Ditt frånfälle markerar min stig mot min vägs ände




Fri vers av Ollle
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-17 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ollle
Ollle