Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djur har rätt till att leva i frid

 

Hur fick han iden till att göra detta?

vad har format honom i livet

att han gör något sådant här vansinnigt.

 

Alla djur har rätt till

att leva i frid

precis som vi människor

varför då ge sig på dem

det har jag aldrig förstått.

 

Han hittade en

katt på gatan

han tog med sig den

till sitt smutsiga hem.

 

Han började klä av sig

smörjde in sin penis

med en massa glidmedel

och började gunga fram och tillbaka

katten skrek jättehögt

det gjorde otroligt ont

på den stakars katten.

 

Kattens hål är inte gjord

för en sådan stor sak

kattens hål är inte gjord

för att han ska köra upp sin penis.

 

Vad är detta för människa?

svårt psykiskt sjuk

går han verkligen igång på djur

eller är det bara det att han

är rent sagt dum i huvudet

men i alla fall vad det än är

är detta verkligen inte okej

djur har också känslor

dem kan också må dåligt.

 

Sådana här människor

borde låsas in

och aldrig få chansen

att komma ut från cellen.

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2016 - 04 - 17)




Fri vers av Arnela
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-17 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela