Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att balansera och välja minnen att leva med


ballansen mellan det goda och det onda

hur jag än har försökt så har det varit förgäves efter som jag har det förflutna 

bakom mej som jag har med mina erfarenheter det var aldrig meningen att 

 

göra illa eller såra någon men det gjorde jag så vad säger jag efter allt förlåt ?

det känns långt ifrån min skam väger så tungt min glädje med för allt det goda

 

jag också faktist gjorde med upplyst i det mörker som jag vandrade igenom 

så spred jag glädje och ljus med  men det är när jag känner min glädje samvetet 

 

påminner mej och tynger ned mej och min glädje jag får aldrig vara lycklig fullt ut 

alltid något som påminner om olyckan i mitt liv  men det har även räddat mej när 

 

jag har varit nerstämnd då har med tiden jag påminds om lyckliga tillfällen och 

lyft mej mentalt till en soligare plats behagligare att leva med i mitt sinne 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-17 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten