Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis på födelsedagen!

En gång om året
Firar man sin födelse
Och för varje år man fyller
Förändras din dag
Dem börjar grunden med att fira en enormt
Med massa tårta och presenter
Ju äldre man blir förändras din dag
Man får mindre presenter och mindre tårta
Varför grundar man hela sin barndom med en massa firande om det ändå inte kommer vara samma sak ju äldre man blir
Din dag blir istället en helt vanlig dag
Med inga presenter eller tårta
Ju äldre man blir desto mindre viktig blir din dag
En helt vanlig dag
Utan tårta, ballonger och presenter
Utan det blir en dag då dina nära skriver grattis på en facebook wall
Vad hände med samtal och personliga gratulationer
Nu är allt via teknik och det ska räknas som att man bryr sig
Ju äldre man blir uppskattas ditt liv mindre av andra
I mitt fall
Har jag mina kära som uppskattar men dem man förväntas att få mer än en elektronisk gratulation
Är dem som glömt vad närhet innebär




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-17 13:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Allvarsam humor som ger mer! Vill ha kalas när jag vill, det är ju mitt år, då kan jag väl välja vilken dag som helst att fira på... Kram!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

flordeoro