Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

398.I morgon....

... kan vara för sent
för blommande rosor !
utan att inse...
går jag i förkolnad natt
och stannar inte innan nålen
som bländande mig med
tunn bärnstensflamma...

...explosion och toxiska moln
sot i vakuum och askgrått mörker!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-17 18:45



Bookmark and Share


  petter rost
Den darrar som en liten ljuslåga i ett dragigt mörkt fönster ... Men jag ser mycket genom det fönstret – sent och i morgon, du balanserar mig fram genom sot och kol . Och ändå lyser denna dikt så starkt – ett alldeles eget ljus!
2016-04-18

  mike irow
gillar!!!
2016-04-17

  aol
Verkligen man kan ta på mörkret och hoppas på en ljusglimt,
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP